Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Proč zvolit stůl od truhláře?

  

Při volbě vhodného jídelního stolu do vaší kuchyně, jídelny, či jiných prostor, do nichž jej hodláte umístit, stojíte obvykle před mnoha otázkami. Některé z nich, například to, zda je lepší do vašeho konkrétního prostoru zvolit spíše kulatý nebo obdélníkový stůl, stejně tak jako to, jaké jsou vhodné rozměry jídelního stolu v závislosti na počtu stolujících osob, jsme vám již sepsali v našich předchozích blogových článcích

Dnes se spolu podíváme na to, jaké jsou hlavní důvody, proč byste si měli nechat zhotovit stůl od truhláře a nekupovat si sice levné, ale ve většině případů velmi nekvalitní obyčejné stoly z lamina. Jaké jsou tedy hlavní důvody, proč si pořídit stůl od truhláře?

Originální nábytek na míru

Prvním důvodem, který už sám o sobě může být mnohdy tím rozhodujícím faktorem, je to, že pokud potřebujete stůl nějakého atypického tvaru nebo rozměru, budete jej mezi stoly sériové výroby hledat marně. Pokud máte nějaké specifické požadavky, nezbyde vám, než se obrátit na truhláře a nechat si zhotovit stůl na míru. Nemusí se vždy jednat jen o rozměry, i když to je asi ten požadavek, který vás napadne jako první.

Stoly_od_truhlare_mohou_mit_moderni_design_Benoble_blog

Atypický design

Dále se může jednat například i o atypický tvar, nebo netypický požadavek ohledně použitého materiálu, povrchové úpravy, či kombinace materiálů v takové podobě a designu, který běžně neseženete. Případně může jít prostě a jen o to, že si přejete takový stůl, který nikdo jiný nemá. Všechny tyto požadavky vám splní truhlář a stůl, který pro vás vyrobí na zakázku. 

Jen ne sériový

Sériového nábytku je dnes všude plno. Stačí otevřít webový prohlížeč a do druhého dne jej můžete mít doma. Nicméně i při výběru sériového nábytku se můžete pořádně zapotit. Když už konečně najdete vhodný rozměr musíte ještě řešit vzhled (aby vám ladil s ostatním vybavením a nábytkem u vás doma), design, dostupnost (mnohdy není skladem a čekáte než jej vyrobí), použitý materiál (aby nebyl upraven nevhodnými nátěry, apod.) a mnoho dalšího. Při koupi nábytku na míru vše vyřešíte a domluvíte s truhlářem a pak jen počkáte, než vám vyrobí váš vysněný stůl. 

konferencni_stolky_od_truhlare_Benoble_blog

Vyhněte se kompromisům

Nábytek na míru od truhláře znamená žádné kompromisy, ke kterým byste se s největší pravděpodobností museli dřív nebo později uchýlit při výběru sériového nábytku. Nábytek od truhláře je nejen kvalitní, ale především vám jej truhlář zhotoví na míru a to s ohledem na využití doslova každého centimetru vašeho prostoru. Navíc vše bude ladit ve vámi vybraném designu a dekoru.  

Výhody stolu od truhláře v bodech

Výše uvedené výhody pro vás nyní sepíšeme v bodech, abyste měli jasnou představu:

  • Stoly budou dokonale přizpůsobeny vašim potřebám - můžete si zvolit například i nestandardní výšku, povrchovou úpravu, tloušťku stolové desky, neobvyklou kombinaci materiálů, a mnoho jiného.
  • Originální design - každý stůl od truhláře bude jedinečným kouskem, který podtrhne eleganci vašeho domova. Můžete si sami navrhnout svůj stůl snů nebo se nechat inspirovat profesionálními návrhy.
  • Dlouhá životnost a funkčnost - kvalitní nábytek na míru vám bude sloužit po dlouhou dobu. 
  • Kvalitní materiály - každý truhlář používá při výrobě svých stolů, i jiného nábytku, pouze kvalitní materiály. Díky tomu vám nábytek dlouho vydrží, bez potřebných oprav nebo nutnosti výměny. Pokud si navíc jako materiál vyberete masiv, může vám sloužit i po několik desítek let.
  • Kvalitní a odborné poradenství - pokud si kupříkladu nejste jisti vhodností vaší volby, zkušený truhlář vám s výběrem materiálu, velikosti i designu vašeho jídelního stolu snů dozajista pomůže. Ať už budete chtít stůl atypický, rohový, kulatý, rozkládací nebo sladěný s ostatním nábytkem. 

 

Závěrem

Na našem e-shopu si můžete vybrat z naší široké nabídky kvalitních stolů, které pro vás vyrábíme převážně z dubového masivu. Naleznete však u nás i stoly z dalších druhů masivu, případně se můžeme individuálně domluvit. V nabídce pro vás máme jak jídelní stoly v industriálním designu, tak i stolky konferenční. Stejně tak u nás naleznete i exkluzivní kousky v limitované edici, kde máme například i stoly vyrobené z jediného kusu dřeva

Prozkoumejte i naši nabídku doplňkových produktů na míru, určitě si vyberete. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Vaše dotazy vám rádi zodpovíme a připravíme pro vás nábytek na míru, který dodá vašemu domovu nádech elegance a industriálního designu.