Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Realizace na míru

 

Každý člověk je jedinečný a jako jedinečná osobnosti svůj vlastní styl a vkus. Jinak řečeno, každému se líbí něco jiného. Styl každého z vás se dozajista odráží v tom, jak žijete a jakými předměty se obklopujete. A ne, neplatí pouze pro dekorační prvky, ale i pro nábytek. Pokud jde o nábytek, pak i při jeho výběru se snažíte o to, aby vyjadřoval váš styl a ladil vám s ostatním vybavením vašeho domova. 

Design vašeho interiéru

Váš vkus se odráží na nábytku, jímž se obklopujete. Ať už jste vyznavači minimalismu a minimalistického bydlení, nebo se rádi obklopujete nábytkem v industriálním stylu, či například starožitnostmi. Ale můžete udělat dokonce ještě více! Nespokojte se se sériovým nábytkem z obchodních řetězců typu Ikea, Asko, apod. Pokud toužíte po tom, aby i váš nábytek byl designový a především vyjadřoval váš vkus a vaši osobnost, pak pro vás dozajista bude tím pravým ořechovým naše nabídka, kterou je realizace na míru

Žádný váš sen pro nás není příliš velký

Pro nás není žádný z vašich snů příliš velký ani příliš malý. Každý kus, který opustí naši dílnu, pro vás pečlivě vyrábíme s ohledem na jeho jedinečnost, preciznost a nadstandardní kvalitu. Díky tomu, že naše dílna je vybavena těmi nejmodernějšími druhy truhlářských strojů a zařízení, jsme schopni přetvořit vaše představy do podoby luxusního nábytku, který plně odpovídá vašim individuálním potřebám a estetickým preferencím. Nemalý podíl na našem úspěšném přetváření vašich snů ve skutečnost, mají i naše dlouhodobou praxí získané řemeslné dovednosti.

Nase_dilna_Softema_blog

Naše dílna, místo pro vaše sny

Naše dílna je nejen místem, kde se setkávají zručnost a vášeň pro truhlářské řemeslo, ale je to také místo, v němž se vaše sny stávají realitou. Specializujeme se na vytváření luxusního nábytku z různých druhů masivu na zakázku. Náš nábytek, který je možné nazvat až uměleckými kousky, nejen dokonale doplňuje váš interiér, ale stává se jeho neodmyslitelnou součástí.

Kvalitní komunikace je základem

Jedním z klíčových prvků našeho přístupu je kvalitní a otevřená komunikace s vámi, našimi klienty. Rozumíme, že každý z vás, našich zákazníků, má svou vlastní vizi toho, jak by měl jeho nábytek snů vlastně vypadat. Máte svůj vlastní a osobitý styl, a proto jsme tady my. Vždy stoprocentně nasloucháme vašim nápadům a snažíme se co nejvíce naplnit vaše přání a přetvořit je do exkluzivního druhu nábytku. Pomocí našeho jednoduchého formuláře s námi můžete snadno sdílet své představy a požadavky. Každému vašemu požadavku budeme věnovat plnou pozornost a budeme se snažit o to, abychom vám vytvořili váš vysněný domov. 

Dokonalost v každé křivce

Každý detail a každá křivka námi vyráběného nábytku jsou pro nás důležité. Naše vášeň pro dokonalost se odráží v každém kroku našeho procesu výroby. Ať už se jedná o eleganci designu, preciznost provedení nebo použití nejkvalitnějších materiálů, naše práce je vždy založena na nekompromisním přístupu ke kvalitě.

realizace_na_miru_na_Benoble_blog

Vyrobíme pro vás vše

Náš řemeslný tým je zde pro vás a specializujeme se na realizaci nábytku na míru, především jídelních stolů, konferenčních stolků, postelí, nočních stolků a dalších druhů nábytku. Každý jednotlivý kus vyrobený v naší truhlářské dílně, je doslova uměleckým kouskem z kvalitního masivu, jenž sám o sobě zaručuje kvalitu našeho zboží. 

 

Výhody realizace nábytku na míru v bodech:

Pro lepší přehlednost vám sepíšeme výše uvedené výhody v bodech. Jsou jimi:

  • Nekonečná variabilita a možnosti - vyrobíme pro vás v podstatě cokoliv.
  • Žádné kompromisy - ke kterým by jistě došlo při koupi sériového nábytku.
  • Atypický tvar - jste-li omezeni prostorem, může pro vás být atypický tvar řešením.
  • Originální design - můžete si vybrat nejen tvar a velikost, ale také i barvy, vzhled, doplňky, atd.
  • Další materiály - při realizaci na míru můžeme do vašich projektů zapracovat i jiné materiály, ať už se bude jednat o sklo, kov, kámen, aj.
  • Kvalitní materiály - nejen dřevo, ale i další použité prvky, jako je kování, vruty atd. truhláři používají zásadně kvalitní. Ručí totiž klientům za to, že jim nábytek vydrží mnohdy i několik let. 
  • Jednotlivé práce mohou mnohdy připomínat i umělecké dílo - zde záleží především na šikovnosti truhláře, ale každý kus bude originál, nikoliv jako při sériové výrobě. 
  • Buďte prostě IN - dalším důvodem je to, že rukodělné práce se aktuálně vrací do módy. Nábytek s příběhem, tedy ten, jenž někdo vyrobil, věnoval mu pot a čas, je opět vyhledáván a vrací se do módy. To že se můžete s truhlářem dokonce osobně setkat, dodává těmto “koncovým výrobkům” duši.
  • Být originální - další výhodou je, že nábytek na míru vám zaručí, že nikdo nebude mít doma úplně stejný kus, jaký máte ve svém domově právě vy.
  • Opravy a dodělávky jsou samozřejmostí - přestože záruku ze zákona poskytuje každý, přeci jen reklamovat sériově vyrobený nábytek znamená dopravit jej do prodejny a pokud vám bude reklamace uznána, dostanete možná jiný kus, který si opět sami musíte sestavit. Oproti tomu truhlář přijede až k vám domů, poškození zhodnotí a zajistí nápravu. Stejně tak případné dodělávky a pořízení dalších kusů, které budou dokonale ladit, je dalším nesporným plusem nábytku na míru. 

Vyrobime_pro_vas_kvalitni_postel_na_miru_Benoble_blog

Nezklameme vaši důvěru

Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám svěřili. Jsme si jisti, že společně vytvoříme něco opravdu jedinečného a nezapomenutelného pro vaše domovy. Ať už je to luxusní dubový stůl, postel nebo noční stolek, každý kus nábytku ponese příběh vašeho jedinečného stylu a naší vášně pro dokonalost nábytku nejen v industriálním designu.

Máte i vy své sny a rádi byste je realizovali? Pokud ano, nastala ta správná chvíle. Ozvěte se nám a společně splníme vaše sny o dokonalém domově.